У Чикаго зробили операцію атовцю з Калуша Олегу Івахнюку. ФОТО

6 квітня калушанину Олегу Івахнюку в Чикаго зробили операцію на стопу і коліно. Про це повідомила у соцмережі президентка фонду Revived Soldiers Ukraine Ірина Ващук Дісіпіо, пише “Калуш...

6 квітня калушанину Олегу Івахнюку в Чикаго зробили операцію на стопу і коліно.

Про це повідомила у соцмережі президентка фонду Revived Soldiers Ukraine Ірина Ващук Дісіпіо, пише “Калуш FM”.

“Операція пройшла вдало, ногу вдалося вирівняти на 80%. Наступний крок операція на бедро і розтягування кістки бедра. Олега виписують завтра, бо небезпечно перебувати в шпиталі через коронавірус. Реабілітувати коліно і стопу має вдома зі спецапаратом. Почувається наш герой добре”, – написала Ірина.

“Олег реабілітувався в Next Step Ukraine 3 місяці, де реабілітологи росходжували хлопця. Але, на жаль, без операції на стопу, коліно та основне бедро лівої ноги, Олег не може самостійно ходити. Тому нашою командою Revived Soldiers Ukraine разом з парафією в Чікаго Святого Йосифа Обручника було прийнято рішення привести військового до США на лікування”, – додала Ірина Ващук Дісіпіо.

Олег мріє встати з візка і ходити без милиць.

“І він це зможе, тому що ми, волонтери, лікарі і небайдужі українці й американці, йдемо з Олегом крок в крок”, – висловила переконання Ірина Ващук Дісіпіо.

Нагадаємо, що Олег Івахнюк, який служив в складі добровольчого батальйону “Донбас”,отримав кульове поранення в бедро під Попасною в липні 2014 року. Боєць переніс багато операцій. Під час однієї з них у жовтні 2014-го при неправельно введеній ін’єкції “Епідюрел” залишився паралізований від грудей.

Читайте також: У Франківську у ДТП потрапили авто “швидкої” та поліції охорони. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...