У Долині спіймали псевдоволонтерів, які збирали кошти серед дороги. ФОТО

Щоденно інспекторами сектору оперативного реагування та контролю здійснюється моніторинг правопорушень на території Долинської ОТГ. Завдяки чіткій та злагодженій співпраці з поліцією, громадою, працівники сектору...

Щоденно інспекторами сектору оперативного реагування та контролю здійснюється моніторинг правопорушень на території Долинської ОТГ.

Завдяки чіткій та злагодженій співпраці з поліцією, громадою, працівники сектору оперативно вирішують проблемні питання.

Днями інспекторами виявлено 3-х осіб, які здійснювали збір коштів начебто на “благодійність”, створюючи при цьому аварійно-небезпечну ситуацію на проїжджій частині, що по вул. Хмельницького.

Згодом, при перевірці документів, виявилось, що дозволу на збір благодійних пожертв на території нашого міста в даних осіб немає. Після проведеної профілактично – роз’яснювальної роботи порушники покинули територію Долинської ОТГ.

“Сектор оперативного реагування та контролю за паркуванням просить жителів Долинської об’єднаної територіальної громади бути уважними та завжди перевіряти, чи наявні в представників благодійних організацій дозвільні документи на збір пожертв на території м. Долина. В разі виявлення неправомірного збору коштів звертайтесь за номером гарячої лінії Сектору оперативного реагування: 0800-50-10-89”, – йдеться у повідомленні.

Світлина від Сектора Оперативного Реагуванні Долини.

Читайте також: Працівники Галицької митниці вилучили антикварний годинник. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...